伊莉討論區

標題: 裕美V 型面驚變林夏薇 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-9-25 12:04 AM     標題: 裕美V 型面驚變林夏薇

古有哪吒削骨還父削肉還母,故事孝感動天,早兩年都有「孝子」胡鴻鈞,由於佢兩邊面腮骨離奇消失,其孝子事跡被高登仔傳頌,成為一時佳話。估唔到o依家嚟個女版胡鴻鈞,近期喺報紙曝光率唔高嘅裕美,原來都靜靜雞做咗「孝子」。
其實佢呢幾個月喺IG自po嘅相,已經唔多似佢以前個樣,但就有好多熟悉嘅面孔,好似林夏薇,林芊妤,甚至係陳法拉,嚇,大家真係心諗,唔係呀嘛?
3日前裕美po咗條同小朋友一齊嘅片,入面嘅佢塊面勁尖,加上笑起上嚟兩邊凸起嘅顴骨,好似電影《奪命狂呼》個面具咁,好驚嚇。然後個樣其實又似足大台嘅林夏薇....
其實睇返佢幾個月前IG嘅相,已經認唔到佢,裕美初出道以包包面聞名,不過女星經年喺娛樂圈浸淫,就唔知點解會個個都變曬V煞面,高登瓊姐都有留PO話:「伯友呀⋯認唔認得你個女呀,佢係裕美呀。」唔知裕美媽媽認唔認到個女?

心得:科技萬歲!裕美真是整容十八變,神乎其技!

[attach]110886091[/attach][attach]110886092[/attach][attach]110886093[/attach][attach]110886094[/attach][attach]110886095[/attach][attach]110886096[/attach][attach]110886097[/attach][attach]110886098[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-9-25 12:46 AM

整型後真的不一樣喔
變美了
這樣會讓人認不出來啦

作者: a5720104    時間: 2015-9-25 07:03 AM

雖然很漂亮
不過變化還真是大呢
幾乎沒有以前的樣子了
總之就給予她祝福
祝福她未來星途一片順遂
作者: a22058126    時間: 2015-9-26 08:58 PM

長的蠻可愛啊身材蠻好的阿

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://ww956w.eyny.com/) Powered by Discuz!